heelerpennut nukkuvat

Ikää yksi kuukausi ♥

Pennut täyttivät toissapäivänä jo kuukauden, ja sen kunniaksi teimme punnituksen. Olin huomannut, että pennut näyttävät jo aivan saman kokoisilta, ja niin vaaka näyttikin: molempien paino oli 1,3 kg! Pikkupoika on hienosti ottanut siskon kiinni. Nyt saa tarkkaan katsoa erottaakseen pennut toisistaan.

Selvä tuntomerkki sukupuolen lisäksi on tyttöpennun valkoinen viiru rinnassa – Lolalta peritty persoonallinen tunnus. Pentu tulee saamaan virallisen nimensä tuon viirun mukaan ♥. Nimet on jo mietittynä, mutta julkistetaan sitten vasta tunnistusmerkinnän jälkeen, kun ne on lopullisesti lyöty lukkoon. Silmätarkastus, sirutus ja pentutarkastus tehdään 19.12. Seinäjoen Evidensian Lemmikkiklinikka MAi-VET:issä.

Kuukauden ikäiset pennut ovat jo touhukasta ja hauskaa seuraa. Ne kävelevät pienillä paksuilla jaloillaan, yrittävät juosta ja hyppiä, murisevat toisilleen hurjasti, leikkivät ja painivat ja välillä hermostuttavat emoaan. Kiinteän ruoan syöminen on aloitettu, jauhelihaa maistellaan pikku murusia kerrallaan.

Huomenna meillä on jännittävä päivä: poikapennun tuleva perhe tulee käymään meillä. Odotamme tapaamista innolla ja oikein hyvällä mielellä. Tyttöpentu jää meille kotiin Lolan kaveriksi, joten pentuarki tulee täällä jatkumaan vielä luovutusiän jälkeen.